click cni

Followers

:: SD II ::

Apa itu SD II?
SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah 'meal replacement' dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah 'meal supplement' dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

Kelebihan menjalani program SD II.
  1. Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.
  2. Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.
  3. Program SD2 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.
  4. Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.|
  5. yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.
Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:
Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami.
* Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara semulajadi dan maksimum.
* Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya merawat simptom.
* Tidak menyebabkan otot menggeleber atau menyebabkan kendur melaikan otot dan kulit yang mantap.
* Nyahtoksik & pembersihan sistem badan berlaku secara spontan.
* Program yang menawarkan ganjaran hebat dengan penurunan yang cepat berbanding dengan program yang berasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori.
* Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik, produk penurunan berat badan dengan NZ New Image SDII telah menurunkan 6000 tan lemak di seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran.
* Dijamin hasil yang memuaskan, berkesan, dan menjimatkan.
* SDII adalah program menurunkan berat PERTAMA DIDUNIA yang amalkan teknik diet karbohidrat rendah.
* Memegang cacatan WORLD GUINNESS BOOK OF RECORDS kategori penurunan terpantas.
* Kunci kejayaan SDII ialah: TURUNKAN DIET KARBOHIDRAT + KURANGKAN LEMAK.
* Penurunan purata 1 minggu = 3KG ADALAH PASTI ! (Jika setia pada syarat) Tanpa perlu berlaparan!

Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya'allah. Ianya tidak menyebabkan:

* Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari.
* Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain.

Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.
PROTEIN


Protein adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protein adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud 'pertama' kerana protein dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali.

Protein sering digunakan. Oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protein, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protein, hanya protein sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita.

SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protein Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protein soya Isolat merupakan komponen protein yang telah diasingkan daripada kacang soya. Ia membekalkan protein berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol. 
SDII Protien Sparing Diet 
• Boleh makan banyak dan tidak perlu berlapar
• Bukan ganti makanan atau meal replacement
• Turun berat dengan cepat
• Kadar penurunan berat yang seimbang dan sekata
• Selamat kerana bukan ubat diet
• Sihat dengan zat-zat makanan yang seimbang
• Rasa lebih bertenaga
• Lebih peka dan badan lebih ringan
• Tidak memecahkan protein dalam badan
• Mencantikkan warna & tone kulit
• Kulit tegang dan tidak kendur
• Nampak lebih muda & bertenaga
• Meningkatkan pembakaran lemak badan secara semulajadi
• Tidak ada kesan naik mendadak apabila berhenti
• Tidak anda cirit birit atau sakit perut
• Memegang rekod dunia dengan penurunan 64kg dalam masa 1 bulan
• Penyelidikan oleh Harvard Medical School

 


Perhatian!
* Ibu yang hamil atau sedang menyusu bayi tidak seharusnya menyertai apa-apa bahagian dalam program penurunan berat badan.
* Kepada kesemua pengidap Diabetes Mellitus (IDDM) yang bergantung kepada insulin, adalah perlu pengawasan doktor ketika anda menyertai program ini.
* Dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu jika anda mengambil atau amalkan ubatan tertentu.

 


MASA ITU EMAS

iklan